Slide background

Kwaliteit voor een aantrekkelijke prijs

Zet nu uw stroomtarief vast voor 25 jaar

Bespaar met uw bedrijf

Als bedrijfseigenaar bent u doorlopend op zoek naar mogelijkheden om de liquiditeitspositie van uw bedrijf te verbeteren. Bij Sources Solar begrijpen wij dit. In een sterk competitieve markt en met de huidige economische situatie worden bedrijven geconfronteerd met oplopende kosten. Graag adviseren wij u hoe u zonnepanelen kunt inzetten om uw operationele resultaat te verbeteren. Daarbij maken wij gebruik van de beschikbare mogelijkheden voor belastingaftrek en toepassing van de meest recente subsidie maatregelen zoals de SDE+ Subsidie.

Om u te ondersteunen in het versterken van uw liquiditeitspositie beperken wij ons niet alleen tot de inzet van zonnepaneelinstallaties, maar kijken wij bijvoorbeeld ook naar de inzet van LED verlichting. Graag informeren wij u geheel vrijblijvend over de mogelijkheden die het beste bij uw situatie aansluiten, zoals:

 • ROI zonnepaneel installaties
 • EPA utiliteits labels
 • Kwaliteits aspecten zonnepaneel installaties
 • Zonnepaneel platdak en veld installatie mogelijkheden
 • BIPV integratie bedrijfsgebouwen
 • Constructie aspecten bedrijfgebouwen

Daarnaast adviseert Sources Solar bedrijven en instanties ook de subsidieregelingen in de gaten te houden. Subsidies kunnen namelijk erg voordelig voor uw bedrijf zijn en uw financiële rendement aanzienlijk verhogen. Sources Solar begeleidt u in deze aanvragen en zou dit proces ook volledig voor u uit handen kunnen nemen. Kijk voor informatie over subsidies op de pagina subsidies of neem contact met ons op.

Hoe gaan wij te werk?

Een zakelijk zonnepaneelsysteem is gecompliceerder dan een particulier zonnepaneelsysteem. Hierdoor duurt het traject van interesse tot aankoop vaak aanzienlijk langer. Sources Solar ondersteunt u graag door u tijdens alle fasen van dit traject de juiste informatie voor te leggen zodat u een goede beslissing kunt maken. Wij beschikken over ervaren adviseurs in de zakelijke markt die u op weg kunnen helpen naar uw eigen zakelijk zonnepaneelsysteem.

Alle projectmatige installaties van zonnepaneelsystemen worden voorafgegaan aan een gedegen ontwerp waarbij alle facetten van een zonnepaneelsysteem aan bod komen. Om de energieopbrengst zo nauwkeurig mogelijk in kaart te brengen vragen wij u om zoveel mogelijk beschikbare bouwtekeningen aan te leveren. Op basis van deze tekeningen wordt een 3D CAD-ontwerp gemaakt waarin ook eventuele effecten van schaduw geanalyseerd worden. Hiermee voorkomen wij bijvoorbeeld dat de opbrengst van uw zonnepaneelsysteem negatief beïnvloed wordt door schaduw. Ook brengen we indien gewenst op basis van de aangeleverde gebruiksgegevens en investeringsmogelijkheden het bijbehorende financiële rendement van uw zonnepaneelsysteem in beeld waardoor u inzicht heeft in de terugverdientijd van het systeem.

3D ontwerp tekening van een zonnepaneelsysteem

Zonnepanelen op schuur met golfplaat dak
 • Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen

  Schonere lucht en minder CO2

 • Belastingvoordelen

  Subsidies

 • Vast Stroomtarief

  Geen fluctuerende kosten