Dit is Sources Solar

Samen bouwen aan een duurzame en slimme toekomst

Over ons

Bij Sources Solar zien wij niet alleen een groene toekomst voor Nederland maar een land vol schone technologie. Investeren in de toekomst daar gaat het om. Niet alleen een rendabele investering voor u als energieverbruiker maar een investering voor volgende generaties.

Wij helpen u de juiste stap voorruit te zetten en te anticiperen op morgen. Wij creëren samen met u een energieneutrale, comfortabele en veilige leefomgeving waarin uw apparaten met elkaar verbonden zijn. Energie wordt opgeslagen en wordt alleen gestuurd naar plekken waar dat nodig is. Al onze productlijnen zijn voorzien van deze slimme technologie. Met 20 jaar garantie hoeft u zich geen zorgen te maken over het rendement van uw investering.

Door onze kennis en ervaring met diverse projecten, zowel groot als klein, kennen wij geen technische onmogelijkheden. Sources Solar doet er alles aan om de kwaliteit, veiligheid en rendement van uw systeem te waarborgen. Door middel van vakmanschap, vooruistrevende technologie en software zorgen wij voor een zo groot mogelijke besparing en draagt u bij aan een schone wereld.

Waarom Sources Solar?

  • Kwaliteit

    Sources Solar waarborgt de veiligheid en deskundigheid van installaties doordat de installaties door KvINL en VCA erkende installateurs worden uitgevoerd. Daarnaast wordt een ontwerp van een zonnepaneelsysteem door één van onze ingenieurs, afgestudeerd in energietechniek of landbouwtechniek, uitgevoerd en voldoen de ontwerpen aan NEN1010 normen.

  • Betaalbaarheid

    Bij het ontwerp wordt er niet alleen rekening gehouden met het aanschafbedrag maar wordt er ook gekeken naar de terugverdientijd van een installatie. De gemiddelde terugverdientijd van onze installaties bedraagt 6 jaar.

  • Ervaring

    Sources Solar voert al meer dan 5 jaar zonnepaneelinstallaties uit. Hierdoor zijn wij bekend met de markt, subsidie-aanvragen en het productaanbod van binnen en buiten Europa. We hebben projecten uitgevoerd voor diverse opdrachtgevers zoals particulieren, bedrijven en overheidsinstanties. Daarnaast hebben we ook veel ervaring opgedaan met technisch complexe projecten.

Echtpaar op de bank
Bespaar met uw bedrijf

Onze werkwijze

Sources Solar vindt het belangrijk dat uw zonnepaneelinstallatie op de lange termijn rendabel en duurzaam is. Ieder dak is uniek en dus bieden wij u niet een standaard pakket maar een passende installatie aan. Er kunnen bijvoorbeeld verschillen bestaan tussen huizen met betrekking tot schaduwvorming wat een aanzienlijk effect heeft op de opbrengst van uw zonnepaneelinstallatie. Sources Solar is gericht op duurzame kwaliteit en maatwerk en daarom ontvangt u van ons een afgestemde offerte.