Services

Onderhoud en optimalisatie van uw installatie

Monitoring

Voor zakelijke projecten biedt Sources Solar data monitoring software van Meteocontrol aan. De monitoring software geeft een actueel overzicht van het functioneren van uw zonnepaneelinstallatie weer. Zo vergelijkt Meteocontrol onder meer de energieopbrengst van uw installatie met satellietdata. Hierdoor zijn we in staat objectief vast te stellen of een zonnepaneelsysteem aan de verwachtingen voldoet.

Onderhoud- en schoonmaakservice

Sources Solar biedt een onderhoud- en schoonmaakservice voor particulieren en zakelijke klanten aan.  Tegen een jaarlijks tarief houden wij uw zonnepanelen schoon en doen wij een inspectie van de zonnepanelen en het dak. Doordat vervuiling van de zonnepanelen wordt verwijderd blijft uw zonnepaneelinstallatie een hoog rendement leveren.

Geef je op voor de Sources Solar nieuwsbrief

Nederland zit op dit moment in een energie transitie naar duurzame energie en daardoor worden er met regelmaat nieuwe ontwikkelingen en technische verbeteringen aangeboden. Sources Solar houdt u hier graag van op de hoogte door middel van onze blog en nieuwsbrief.