• December actie hybride warmtepomp

December Actie hybride warmtepomp

De hybride warmtepomp installatie zorgt ervoor dat uw gasverbruik groot en deels wordt vervangen door elektriciteitsverbruik voor de warmtepomp. De warmtepomp wordt naast de bestaande cv ketel geplaatst. Het plaatsen van een hybride warmtepomp brengt een aantal voordelen met zich mee:

  • Langere levensduur cv-ketel de warmtepomp zorgt voor warmte bij buitentemperaturen boven de 4 graden celcius.
  • Lagere gasrekening Het elektriciteitsverbruik is eventueel op te vangen door het plaatsen van (extra) zonnepanelen.
  • Makkelijk te installeren De installatie wordt vlot en snel uitgevoerd
  • Koelen De warmtepomp zorgt in de zomer voor een aangename temperatuur door de koelstand te activeren.

December actie hybride Warmtepomp 

Profiteer nu t/m december van €150 extra korting op uw hybride warmtepompinstallatie.

ELGA Hybride warmtepompinstallatie Techneco

De Elga is een hoogwaardige hybride warmtepomp. Deze geeft warmte uit de buitenlucht door aan de centrale verwarming. Het toestel is makkelijk te combineren met plaatsing naast bijvoorbeeld de cv-ketel. Het buitendeel kan op een plat dak (voorkeur) of buitengevel geplaatst worden. De combinatie van de warmtepomp en de gasketel zorgt voor een hoog rendement. Op momenten dat de warmtepomp niet genoeg warmte levert genereert de gasketel of stadsverwarming extra capaciteit.

Installatie

De hybride warmtepomp bestaat uit een binnenunit en buitenunit. De binnenunit wordt naast de cv ketel geplaatst met een doorvoer naar buiten waar de buitenunit bijvoorbeeld aan de zijgevel of op een plat dak geplaatst wordt. De installatie wordt geheel uitgevoerd door onze eigen ervaren monteurs.

ISDE subsidie

Naast deze aanbieding ontvangt u momenteel 1.700,- euro subsidie op de ELGA warmtepomp in combinatie met CV-ketel of in combinatie met stadsverwarming. De subsidieaanvraag is inbegrepen bij deze actie.

Ontvang een vrijblijvende offerte