Duurzaam verwarmen met een warmtepomp

Een warmtepomp installatie zorgt ervoor dat uw gasverbruik groot en deels wordt vervangen door elektriciteitsverbruik voor de warmtepomp. Wij werken voornamelijk met twee type warmtepompinstallaties; een hybride warmtepomp en een volledig elektrische warmtepomp.

Hybride warmtepompinstallatie (lucht/lucht warmtepomp)

De Elga geeft warmte uit de buitenlucht door aan de centrale verwarming. Het toestel is makkelijk te combineren met plaatsing naast bijvoorbeeld de CV-ketel. Het buitendeel kan op een plat dak (voorkeur) of buitengevel geplaatst worden. De combinatie van de warmtepomp en de gasketel zorgt voor een hoog rendement. Op momenten dat de warmtepomp niet genoeg warmte levert genereert de gasketel of stadsverwarming extra capaciteit.

Installatie

Bij een standaard montage bevinden water, riolering, cv-leidingen en elektra zich binnen 1,0 meter van de te plaatsen warmtepomp. De koelleidingen tussen het binnen- en buitendeel worden door de wand of het dak gevoerd. Naar aanleiding van een bezoek brengen wij de definitieve installatie- en montagekosten in kaart.

Volledig elektrische warmtepomp (lucht/water warmtepomp)

De Loria warmtepomp van Techneco vervangt de CV-ketel en is geschikt voor zowel bestaande bouw als nieuwbouw. De warmtepomp heeft een binnen- en buitenunit en verwarmt, koelt en maakt warm water voor o.a. de douche (tapwater). De CV-ketel komt dus geheel te vervallen en u heeft geen aardgas aansluiting meer nodig.

ISDE subsidie

U ontvangt momenteel 1.600,- euro subsidie op de ELGA warmtepomp in combinatie met CV-ketel of in combinatie met stadsverwarming. De vermelde subsidie is gebaseerd op informatie die bij ons bekend is en afhankelijk van het subsidiebudget. Het afhandelen van de subsidieaanvraag wordt door ons verzorgt. Hiervoor ontvangt u een machtigingsformulier. Voor meer informatie over deze subsidie kijkt u op: www.rvo.nl/isde.

Wilt u graag een offerte ontvangen? Vul dan het onderstaande contactformulier in.

Voordelen hybride warmtepomp

  • te combineren met elke bestaande CV-ketel

  • Geschikt voor radiatoren en vloerverwarming

  • Scherpe prijs

  • Energie A++ label

  • Jaarlijkse besparing tot 500 euro

  • verwarmt en koelt voor extra wooncomfort

techneco-elga-42-kw-hybride-warmtepomp-3

Offerte aanvraag warmtepompinstallatie