Uw eigen zonnepaneelinstallatie

U wilt graag duurzaam wonen, kosten besparen op uw energierekening en er op termijn zelfs aan verdienen. Wij kijken wij samen met u naar een zonnepaneelsysteem dat optimaal rendement oplevert, nu en in de toekomst. Voor onze installaties werken wij met verschillende merken zoals PEIMAR, JA Solar en DMEGC.

  • Verschillende A-merken zonnepanelen

  • KvINL erkend installateur

  • Uitstekende garantie op uw systeem en producten

  • Vrijblijvende offerte

Wanneer u zich gaat oriënteren op een zonnepaneelinstallatie komt u veel mogelijkheden tegen. Om het zo makkelijk mogelijk te maken bieden wij daarom drie verschillende typen systemen aan, met een oplossing voor elk type dak.

1. Eco-line 280 Wp – polykristallijn

Dit paneel is goedkoper in de aanschaf en beschikt over een vermogen van 280 Wp per paneel. Deze panelen hebben blauwe cellen en een wit achterblad en worden vaak geplaatst op platte daken.

2. Full black zonepaneel 300 Wp – monokristallijn

Het full black paneel is een volledig zwart paneel met een vermogen van 300 Wp. Vind u het belangrijk dat uw systeem een strakke en volledig zwarte uitstraling heeft? Dan raden wij aan te kiezen voor een full black systeem.

3. Powerline 310 Wp – monokristallijn

Een andere mogelijkheid is te kiezen voor een high efficiency paneel oftewel powerline met een vermogen van 310 Wp. Uiterst geschikt wanneer u veel vermogen wilt opwekken en maximale efficiëntie wilt realiseren op een kleiner dakoppervlak.

Vanaf dag 1 beginnen met besparen

Zodra uw installatie opgeleverd is begint u met besparen op uw energierekening. Het rendement van zonnepanelen is hoger dan het rentepercentage dat u van de bank ontvangt.  Daarnaast verdient u het systeem al binnen 6 – 8 jaar terug. Bent u benieuwd hoe een installatie in zijn werk gaat? Lees dan hier meer.

Een zonnepaneelinstallatie van Sources Solar is inclusief: zonnepanelen, omvormer, materialen, aansluiting, installatie, monitoring en BTW-teruggave service.

Weet u niet voor welk type paneel u moet kiezen of wilt u graag een goed advies? Wij helpen u te kiezen voor het juiste systeem. Neem contact op via het onderstaande formulier.

 

Offerte aanvragen