fbpx

Beleid werkzaamheden COVID-19

Naar aanleiding van de extra maatregelen die door het kabinet zijn ingesteld informeren wij u ook voor het uitvoeren van onze werkzaamheden rondom COVID-19. Het overgrote deel van de werkzaamheden door onze monteurs vindt buiten plaats. Dit betekent dat onze monteurs doorwerken aan de geplande installaties. Wij hanteren momenteel de voorschriften van de brancheorganistatie Techniek Nederland. Wij geven hier antwoord op de meest gestelde vragen omtrent de montage van zonnepanelen en andere werkzaamheden.

Wij proberen het installatie proces zo goed mogelijk een op een af te stemmen met u als klant. Op deze manier kunt u alvast lezen welke maatregelen wij nemen om onze klanten te kunnen blijven bedienen en tegelijkertijd de gezondheid van werknemers, ons bedrijf en onze klanten te kunnen waarborgen.

De nieuwe voorschriften waaronder onze monteurs werken:

U kunt (indien nodig) de deur open zetten voor de monteur

Er worden geen handen geschud en het contact met u als klant wordt zoveel mogelijk    vermeden. Wel kunt u altijd telefonisch contact opnemen bij vragen of opmerkingen via kantoor (085 104 1008).

Wij sturen ook foto’s door van het uitgevoerde werk zodat u dit naderhand kunt zien. 

Heeft u een afspraak gemaakt voor installatie waar de monteurs binnen moeten zijn, maar is er ziekte in huis? Neem dan contact op zodat de afspraak verzet kan worden. 

Monteurs die ziekteverschijnselen vertonen gaan niet aan het werk.

De monteurs eten in de bus, gaan niet bij de klant naar het toilet en nemen hun eigen koffie/drinken mee. 

Onze monteurs zijn voorzien van voldoende desinfecterende handgel zodat zij regelmatig hun handen kunnen reinigen na werkzaamheden bij bijvoorbeeld de meterkast.

Wij proberen deze situatie voor zowel onze klanten, werknemers en als bedrijf zo goed mogelijk te sturen en op te pakken. Mocht u vragen hebben hebben dan kunt u ons uiteraard telefonisch bereiken of per mail: verkoop@sourcesenergie.nl.

× Snel antwoord? Stel hier uw vraag!