fbpx
  • Maak van je huis een verbonden huis

    Google NEST

    Nest Hello deurbel en Cam IQ

NEST Videodeurbel

De Nest Hello laat je weten wie er voor de deur staat, zodat je nooit een bezoeker of een pakketje misloopt. En met dag en nacht live streamen kun je altijd even thuis checken.

Weet wie er voor je deur staat

De Nest Hello kan een melding sturen wanneer iemand aanbelt of wanneer hij een persoon, beweging of geluid waarneemt. Bij meldingen op je telefoon ontvang je ook een foto, zodat je snel kunt zien wat er aan de hand is.

Dag en nacht HD-video

Met HDR en Nachtzicht levert de Nest Hello dag en nacht haarscherpe, heldere beelden. Hij laat je alles zien: mensen van top tot teen of pakketjes op de grond.

Praten en luisteren in HD

Via de Nest-app kun je bezoekers luid en duidelijk horen en met ze praten. Of gebruik ‘snelle reacties’. Je kiest dan een van de vooraf opgenomen reacties in de app en laat de Nest Hello het woord voor je doen.

Dag en nacht streamen

Bekijk op elk gewenst moment de live stream of een overzicht van momentopnamen in de afgelopen drie uur om te zien wat je hebt gemist.

Stiltetijd

Zet de bel uit via de Nest-app en voorkom dat je baby wakker wordt of de hond gaat blaffen. Je ontvangt nog wel meldingen op je telefoon.

Sources Solar levert uw NEST videodeurbel en zorgt voor een snelle installatie.

Ontvang een vrijblijvende offerte

Maak kennis met de Nest Cam Familie

Houd dag en nacht in de gaten wat er gebeurd met de Google Nest Cam. Gebruik de camera om je kind of huisdier in de gaten te houden of om in contact te blijven met wat je dierbaar is. Als de camera een beweging of geluid detecteert, krijg je een pushbericht. Vervolgens kijk je in de app van Nest terug wat er gebeurd is. Ook live meekijken doe je via de app. Deze ip-camera heeft een terugspreekfunctie. Daardoor kun je op afstand meeluisteren en terugpraten. Handig als je je kind gerust wilt stellen, of om je hond van de bank te sturen.

U kunt kiezen uit de volgende Camera’s:

  • Google Nest Cam indoor
  • Google Nest Cam outdoor
  • Google Nest Cam IQ indoor
  • Google Nest Cam IQ outdoor

Heeft u een vraag over de Google Nest Cam?

De thermostaat bepaalt voor 60% hoe hoog de energierekening is en bepaalt dus ook in grote mate bij het besparen van energie.

De Google Nest Learning thermostaat leert je favoriete temperatuur in huis kennen en verlaagt de temperatuur wanneer je weg bent. Ook leert hij hoe lang het duurt om je huis op te warmen en geeft aan hoe tochtig het is. En verbruikt zo alleen de energie die nodig is.

De Nest Learning thermostaat is verkrijgbaar vanaf 249,- euro. Wilt u deze graag door ons laten installeren? Neem dan contact met ons op.

Heeft u een vraag over de Nest Learning Thermostaat?