fbpx

Zo zijn wij ontstaan

Sources Solar is opgericht in 2012 door voormalig piloot en ondernemer Jelle Loosman.”Toen ik in 2010 stopte met mijn werk als directeur bij een grote internetprovider zag ik een beweging die ook plaats vond bij het ontstaan van het internet. Om kennis op te doen ben ik zelf zonnepanelen gaan installeren op mijn eigen woning. Al snel kwamen er vragen uit de buurt of dat ook mogelijk was voor de woning van mijn buurmannen. Mijn technische kennis vanuit het vliegers vak en IT kennis vanuit de internetbranche bleken hier naadloos op elkaar aan te sluiten.

Waar voorheen de zonnepanelen toch voornamelijk een hoog wollen sokken gehalte hadden, begon er langzamerhand meer vraag te ontstaan naar zonnepaneelinstallaties. Nu, acht jaar later, wordt duurzame energie net als internet een basisbehoefte voor elk huishouden in Nederland. 

Onze missie

Sources Solar is een familiebedrijf en opgericht met oog op het verduurzamen van Nederland en het leggen van een fundament voor de integratie van Internet of Things en duurzame energie (smart energy) waarbij de klant centraal staat; het nieuwe wonen.

Ons doel? Een mensgericht en klantgericht bedrijf dat de kennis in huis heeft Nederland te voorzien van duurzame, slimme installaties. Zowel voor bedrijven als voor huishoudens. Maar nog belangrijker, een gezond land te creëren als het gaat om energieopwekking zodat volgende generaties ook kunnen leven in een gezond klimaat.

Onze waarden

Dit kunnen wij alleen bereiken met een sterk team. Om die reden hebben wij vier waarden beschreven die ons definiëren: Wij zijn eerlijk, innovatief, bereid en leggen de lat hoog.

We denken mee met onze klanten, zijn open in situaties die vragen om een eerlijk antwoord. Onze ondernemende geest zorgt voor een open bedrijfscultuur waarin innovaties en nieuwe technieken altijd voorop staan. We leggen met ons team altijd de lat hoog en zorgen daarmee voor het beste resultaat.