fbpx

Zonnepanelen van Sources Solar

U wilt graag duurzaam wonen, kosten besparen op uw energierekening en er op termijn zelfs aan verdienen. Wij kijken samen met u naar een zonnepaneel systeem dat optimaal rendement oplevert. Voor onze installaties werken wij al jarenlang met een aantal vaste merken: PEIMAR (Italiaans), LG, JA Solar en Heckert Solar (Duits).

Verschillende soorten zonnepanelen

Wanneer u zich gaat oriënteren op een zonnepaneelinstallatie komt u veel mogelijkheden tegen. Om het zo makkelijk mogelijk te maken bieden wij daarom drie verschillende typen systemen aan, met een oplossing voor elk type dak.

1. Full black zonepaneel

Het Full Black paneel is een volledig zwart paneel met een vermogen van 310 – 320 Wp. Vind u het belangrijk dat uw systeem een strakke en volledig zwarte uitstraling heeft? Dan raden wij aan te kiezen voor een full black systeem.

2. Glas-glas zonnepaneel 

Naast de standaard zonnepanelen kunt u ook kiezen voor glas-glas zonnepanelen. De standaard zonnepanelen zijn voorzien van een kunststof laag en een glas laag. De glas-glas panelen beschikken over een dubbele glaslaag. Dit zorgt onder andere voor een hogere opbrengst en extra stevigheid bij hoge sneeuwbelasting.

3. Super Powerline

Een andere mogelijkheid is te kiezen voor een high efficiency paneel oftewel Super Powerline met een vermogen van 340 Wp. Uiterst geschikt wanneer u veel vermogen wilt opwekken of maximale efficiëntie wilt realiseren op een kleiner dakoppervlak.

Vanaf dag 1 beginnen met besparen

Zodra uw installatie opgeleverd is begint u met besparen op uw energierekening. Het rendement van zonnepanelen is hoger dan het rentepercentage dat u van de bank ontvangt.  Daarnaast verdient u het systeem al binnen 4 – 8 jaar terug. Bent u benieuwd hoe een installatie in zijn werk gaat? Lees dan hier meer.

Een zonnepaneelinstallatie van Sources Solar is altijd all-in: inclusief zonnepanelen, omvormer, materialen, aansluiting, installatie, monitoring en BTW-teruggave service.

Weet u niet voor welk type paneel u moet kiezen of wilt u graag een goed advies? Wij helpen u te kiezen voor het juiste systeem. Neem contact op via het onderstaande formulier of neem telefonisch contact op: 085 104 1008.

Offerte aanvragen

Een greep uit onze installaties